coaching@agneskaszas.com

magamról

Életem egyik legnehezebb élményéből a kiégés életem egyik legnagyobb ajándéka lett. Ennek eredményeként váltottam pályát: Ma abban segítem a hozzám forduló egyéneket és csapatokat, hogy hogyan tudják magukból kihozni a bennük rejlő képességeket, gyümölcsöztetni tehetségüket, kibontakoztatni kreativitásukat úgy, hogy közben jól legyenek, és ne égjenek ki.
Coach-ként egyfajta híd szerepet töltök be: abban támogatom a coachee-kat, hogy össze tudjon kapcsolódni saját maga egy olyan aspektusával, amelyre nem lát rá a híd azon oldaláról, ahol most áll. A coaching folyamat maga a hídon keresztül vezető út. Én nem tudom megmondani, hogy az ügyfelem számára hol van a híd, de tudom, hogy van híd: segítek azt felfedezni, és bátorítom, kísérem az ügyfelet, ha úgy dönt, átkel rajta. Felemelő élmény megtapasztalni, mi minden formálódik újjá ki a coaching folyamat által megnyitott térben.
A hitelesség kulcsfontosságú a munkámban, ahol nap mint nap megélem azt, hogy az egész lényemmel dolgozom. Személyiségem minden részlete, a múltam minden tapasztalata jelen van a megnyilvánulásaimban a coaching folyamat során: csakúgy, mint a coachee, aki szintén egész lényével alakítja a folyamatot.

Legfontosabb szakmai minősítéseim
és tagságaim:

Legfontosabb
szakmai minősítéseim
és tagságaim:

Ha további részletekre vagy kíváncsi, keresd fel a LinkedIn profilom.

A magyar mellett angolul és franciául dolgozom.

dolgozzunk együtt!

Coaching

A te időd: önreflexióra, felismerésekre és fejlődésre.

A célok elérése és a kihívásokkal való megküzdés mellett időnként „ki kell zoomolnunk” ahhoz, hogy új perspektívából lássuk az életünket, helyzetünket.

Team Coaching

Növelni szeretnéd a csapatod hatékonyságát?
Jó lenne erősíteni a csapaton belüli bizalmat és javítani a kommunikációt?
A team coaching folyamatával a csapatod működése kiegyensúlyozottabbá, dinamikussabbá és eredményesebbé válhat.

Be on fire -
don’t burn out!

Fenntartható energia-menedzsment (nem csak) vezetőknek.
Ha már hallottál a kiégésről, itt az ideje, hogy megismerd a fenntartható energia-menedzsment koncepcióját!