Tréning

Teremts egyensúlyt a tested bölcsességére hangolódva

Teremts egyensúlyt a tested bölcsességére hangolódva

Az egyensúly megteremtése az emberi élet egyik kulcs motivációja. Ha kibillenünk egyensúlyi állapotunkból, azt megérezzük. Amíg jól vagyunk, talán fel sem tűnik, mert ez az emberi létezés természetes állapota. Az egyensúly hiányát azonban könnyebben felismerjük.

Érdekel, tovább »
Változtass könnyedén!

Változtass könnyedén!

Egyensúly teremtése 5 lépésben

A változás folyamata állandó. A változás maga az élet. Mégis, mindannyiunknak az életében vannak egyértelműen olyan időszakok vagy pillanatok, ahol tudatában vagyunk annak, amikor tudatosan megéljük ezt a változást. Van, amikor úgy tűnik számunkra, hogy a változás egyik pillanatról a másikra robbant be az életünkbe, és van, amikor tudatosan megéljük a változást, mint folyamatot.

Érdekel, tovább »
Élj tűzzel! Ne égj ki!

Élj tűzzel! Ne égj ki!

Kiégés-kezelés és megelőzés a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) 5 elem tana alapján.

A kiégés ma már mindenki számára ismert pszicho-fizikai tünetegyüttes. Ebben az állapotban az ember fáradt, kimerült, motivációját vesztett, gyakran cinikus, zárkózott, munka-hatékonysága visszaesik, és kedvetlen.

Érdekel, tovább »
Kreatív én

Kreatív én

Hogyan férj hozzá a Benned rejlő képességeidhez?

Te is erőlködsz, hogy az elvárásoknak megfelelően kreatív legyél a kötelező irodai brainstorming 20 percében? Jártál már úgy, hogy egy kérdésre a válasz akkor jutott eszedbe, amikor már nem is azon gondolkoztál?

Tudtad, hogy az igazán magas pozíciókban már a kreativitást is tesztelik és ha nem vagy elég kreatív, akkor buktad az egészet?

Érdekel, tovább »