Vélemények

 • Ági kezelései nagyban megkönnyítették a családunkban a gyermekek bölcsődei beilleszkedését és a munkába való saját visszatérésemet. A gyerekeknél szemmel látható változás állt be a közösségi beszoktatás folyamatában, az addigi nehézségek, félelmek oldódtak, és így én is könnyebben tudtam venni a változásokat. Ági empatikus és közvetlen személyisége, professzionalizmusa, valamint pozitív gyakorlati tapasztalataink miatt szívesen fordulok hozzá a jövőben is a nálam vagy gyerekeimnél felmerülő fizikai vagy lelki eredetű problémákkal.

  K.V. Anna
 • Hónapok óta zsibbadt a bal karom, kezem, amikor ismerősi ajánlásra Ágihoz fordultam segítségért. Egy alkalommal történt kineziológiai kezelést követően napokon belül lényeges javulást tapasztaltam, és nagyjából egy hét múlva teljesen megszűnt a zsibbadás. Ági segített feltárni a problémához kapcsolódó lelki okokat is, és ezek megértése más területeken is pozitív változásokat indítottak be.

  J. Veronika
 • Ágnes segítsége számomra felbecsülhetetlen. Skype-on keresztül EFT-vel kezelt. Legnagyobb megdöbbenésemre 10 év óta az első nyaramat töltöttem pánikrohamoktól mentesen. A családom nyaralását tettem tönkre rendszeresen, miközben persze én szenvedtem a legjobban a makacs, és legváratlanabb pillanatban rám törő megmagyarázhatatlan jelenségtől és inteznív szédüléstől. Nem volt erőm, energiám. Rogytam össze, csak az akaraterőm tartott talpon év közben is. Emlékszem egy szürke arcra, amit minden este megpillantottam a tükörben lefekvés előtt, de nem volt erőm foglalkozni vele. Nem mertem az emberek szemébe nézni, mert féltem, hogy meglátják a szememben a gyengeséget. Nekem muszáj a szakmám miatt harmóniát, nyugalmat, magabiztosságot sugároznom. Évekig sikerült palástolnom a belső káoszt, miközben felemésztettem az összes energiámat. Végül rájöttem, ez így nem mehet tovább. Kaptam fűhöz-fához. Semmi nem segített. Évente 3-4 gyógymódot próbáltam ki. Minden segített, de csak abban, hogy úton tartson. Nem volt áttörő siker. Most érzem csak azt, hogy a mindennapos szédülés már a múlté. Csak okkal jelentkezik, és igen ritkán. Jelez a testem, csak emlékeztet egy régi rossz korszakra. A kezeléseket nem hagyom abba, mert nagyon jótékony, gyengéd gyógymódra találtam rá benn. Az ember nagyon törékeny és bonyolult rendszer. Van még és lesz is mindig min dolgozni. Törődni kell magunkkal, figyelni a testünk jelzéseire és megelőzni a bajt. A családom és a környezetem visszajelzései egyaránt pozitívak. Örülök, hogy jó úton járok Hálásan köszönöm Ágnesnek!

  T.K. Anna
 • Több alkalommal segített számomra Ági kezelése. Lábfájásaim olyan szorító érzéshez hasonlítottak, mintha érszűkületem lett volna. Első alkalommal egy órás kezelést követően teljesen megszűnt a fájdalom. Ezt követően még kétszer megismételtük a kezelést, és egészen jól éreztem magam. Hónapokkal később ismét jelentkezett a szorító érzés, és volt rá alkalom, hogy a munkahelyemen a lépcsőn is nehezemre esett a felmenetel. Ekkor magam kezdtem alkalmazni az Ágitól tanult technikát, ami szinte azonnal elmulasztotta a fájdalmat. Volt, amikor éjszaka fájdalomra ébredtem, a korábbi módszernek akkor is gyors hatása volt. Orvosaim szerint a csontritkulásból adódó gerincproblémák okozzák a lábfájást. Miután ennek gyors javulására nem számíthatok, számomra rendkívül nagy segítséget nyújt Ági.

  M. Magdolna
 • Többféle mentális problémával küzdöttem kamaszkorom kezdete óta. Először anorexiás voltam, utána sportfüggő, majd kényszerevővé váltam. Ennek a háromnak a kombinációjából képtelen voltam bármiféle kiutat találni. Az életem többnyire egy merő boldogtalanság volt, hiszen extrém szigorú feltételrendszert építettem magam köré: nem engedtem meg magamnak semmiféle örömet anélkül, hogy előtte ne teljesítsek valamit, amit a saját fogalmaim szerint teljesítenem kellett. Szélsőségek között éltem az életem.

  Ágnessel való munkám eredményeképpen egyre inkább el tudtam engedni a saját magam kreálta szabályokat és feltételeket, megtanultam időt szánni rendszeres meditációra, amely segített új nézőpontból tekinteni a dolgaimra, és megerősítette az önbizalmamat.

  Most erősebb az önbizalmam, és szabadabb vagyok. Világossá vált számomra, hogy nem lehetetlen függőségek és kényszerek nélküli életet élni, és hogy nem vagyok életem végéig rabként hozzáláncolva a saját függőségeimhez.

  Nagyon jó élmény volt a közös munka. Ágnes reményt, és hitet adott. Miután már túl voltam számos eredménytelen pszichológiai és pszichiátriai kezelésen, nem hittem, hogy valaha kiszabadulhatok ebből a szenvedésből, ahova magamat bezártam, és azt hittem, mindig ilyen beteg viszonyom lesz a saját testsúlyommal és az étellel. Ágnes segítségével megértettem, hogy van kiút, és hogy az egyetlen személy, aki megmenthet engem, az saját magam vagyok, nem a körülöttem levők.

  Megmutatta, hogy képes vagyok rá, ha ezt észben tartva figyelek a testemre minden egyes lépésnél. Jó nagy súlyt levett a vállamról, vagy, – ahogy ő mondaná – segített nekem letenni ezeket a súlyokat.

  Gwendolyn Vierhout