Vásárlás – jó érzés – maradandóság

A legszebb ruha, táska és cipőboltok kirakataiban a szépséges darabok mellé nincsenek kitéve az árak. Ha valami igazán tetszik, és érdekel, menj be – sugallja az elrendezés. Nyilvánvalóan kevesebben mennek be, mint a “Kiárusítás” feliratot rikító narancssárgán a kirakatára pingáló boltba. Aki azonban bemegy, azt tényleg érdekli az a táska/cipő/ruha.

Belépve az érdeklődő nem vész el a tolongó tömegben: hozzáfordulnak, és megkérdezik, mit óhajt, mire vágyik, mire lenne szüksége. A cipőt felpróbálva kiderül, hogy túl magas a sarka, túl szűk a szélessége, túl hegyes az orra.

Az eladó azonban felkészült. Ismeri a különböző típusokat, és kedvesen azt javasolja, hogy próbáljunk fel egy másikat, ami véleménye szerint ezért és ezért talán jobban illik hozzánk. Ahogy a beszélgetés, cipőpróba halad, (a cipők természetesen mind csábítóan szépek) egyre inkább megerősödik bennünk az érzés: Nekem ez kell. Az ára? Szerencsére ülünk, amikor közlik velünk az árat, így nem feltűnő, hogy a térdünk megremegett.

Mindent egybevetve azonban az érzelmeink hatására döntjük el, hogy megvesszük-e a darabot vagy sem. Nem a cipőre vágyunk konkrétan – akkor megvehetnénk egyet tizedannyi áron.

Nem. Itt másról van szó. Vagy egy márkához kapcsolódó csodálatos, gondtalan élet képe vált ki bennünk olyan erős érzelmi kötődést, hogy már nem is gondolkozunk, vagy maga az egyediség és különlegesség érzése, a vágy, hogy mi magunk is egyedivé és különlegessé válhassunk, az visz rá minket arra, hogy megvegyük a méregdrága cipőt, és utána hetekig joghurton és almán éljünk.

Amikor kineziológiával dolgozunk, ezt az egyediséget és különlegességet megtapasztalhatod magadon. Az izomteszt olyan eredményeket ad, olyan válaszokat, amelyek Belőled erednek. Benned van a válasz és a kérdés is.

Teljesen egyedi és különleges és utánozhatatlan módon. Mi több, a cipővel ellentétben, ami idővel tönkremegy, a kineziológiai oldások által beindított pozitív változások örökké veled maradnak, és elkísérnek végig az életeden.

Mi az a változás, amire vágysz? Mi az, amitől különlegesnek éreznéd Magad? Különleges vagy: mitől éreznéd Magad annak? Tudod a választ? Van tipped?