Aggódsz, bizonytalan vagy?

  • Aggódsz amiatt, hogy csökkenő energiád mögött komolyabb betegség húzódik meg?
  • Bizonytalanná vált az egészséged? Már nem tudod előre kiszámítani, mennyit bírsz?
  • Nem hiszel a tudományos alapot nélkülöző módszerekben?
  • Tartasz attól, hogy egy rossz döntéssel – vagy a döntés halogatásával – veszélyezteted az egészségedet és ezzel céged és családod helyzetet is?
  • Olyan kipróbált módszert keresel, amely bizonyítottan működik?

Engedd meg, hogy segítsek Neked!

Első lépésként az a legfontosabb, hogy megvizsgáljuk, érintett vagy-e a kiégés szindrómában.

Az alábbi csekklista gyors, tényszerű választ ad arra a kérdésre, hogy szakmailag igazoltnak látom-e az aggodalmadat.

Egy csekklista azonban nem helyettesítheti azt, hogy alaposabban szemügyre vegyük a problémát. Sőt, a tünetek végigolvasása valószínűleg további kérdéseket vetett fel benned.

Ha szeretnél kipróbálni néhány olyan technikát, amelyek tudományos kutatásokkal bizonyíthatóan képesek segíteni a stressz leküzdésében, akkor engedd meg, hogy segítsek neked. Add meg az email címedet, és elküldök neked egy videót, amelyben megosztom veled azt a néhány gyakorlatot, amelyek az ügyfeleim visszajelzései alapján a leghatékonyabbnak bizonyultak. A válogatás szempontja nem csak a megtapasztalt siker volt, hanem az is, hogy olyan gyakorlatokat osszak meg veled, amelyek a lehető legdiszkrétebben alkalmazhatóak különböző élethelyzetekben.

Ezeket a technikákat 5 éve rendszeresen alkalmazom a munkám során a nemzetközi ügyfélkörömmel, és ezalatt az 5 év alatt soha nem volt még olyan esetem, hogy ne értünk volna el pozitív változást a hozzám fordulók testi-lelki állapotában.

Amennyiben szeretnél kockázatmentesen kipróbálni néhány gyakorlatot, a csekklista kitöltését követően add meg az email címedet, és már küldöm is a videót.